Skip to main content
It ’s all there
@Eleven Square
It's all there @ElevenSquare

Mixed-use place to be

In Eleven Square komen ca. 1.100 appartementen en studentenstudio’s en circa 70.000 m2 commerciële ruimte voor (flex)kantoren, trendy restaurants, leisure, sportvoorzieningen, een hotel, een theater en een grote variëteit aan winkels en concept stores. Bijzondere hotspots in Eleven Square worden de Foodhal, de Flagship Store van een A-list brand en de City Gym met dakterras voor outdoor sport en ontspanning.

Deze eigentijdse nieuwe stadswijk biedt alles voor een moderne urban lifestyle. Hier komen bewoners, locals, (internationale) bezoekers en ondernemers samen. Een plek waar het enerzijds 24/7 bruist van energie, en anderzijds een plek om tot rust te komen op het plein, de daktuin of in je eigen appartement. Hier vind je balans tussen rust en reuring, werk en privé, natuur en stad, gym en spa, creatief en zakelijk.

Shop & sleep
It’s all there

ArenAPoort

Eleven Square ligt in het hart van het ArenAPoort gebied, direct naast het treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA. Nu nog voornamelijk een plek voor internationaal entertainment en kantoorgebouwen, maar de komende jaren transformeert dit gebied naar een verrassende mix van wonen, werken, shoppen en recreëren. Niet alleen in Eleven Square, maar ook in aangrenzende ontwikkelingen, zoals Hondsrugpark en Amsterdamse Poort, komt een groot aantal appartementen, winkels, sportvoorzieningen, horeca en een park. Een gebied in de lift.

Eleven Square: voor echte stadsgenieters die houden van 24/7 energie en dynamiek.