Skip to main content
It ’s all there
@Eleven Square
It's all there @ElevenSquare

Contact

Heb je vragen? Check de veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet tussen? Mail naar info@elevensquare.com.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van Eleven Square? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Stay & Touch
It’s all there

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen aan het team van Eleven Square. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact op met…

Aanbod woningen
 • Hoeveel woningen komen er totaal in Eleven Square?
  In totaal komen er 1.123 woningen, zowel huur en koop en variërend van sociale,  middeldure als vrije sectorwoningen.

 • Komen er koopwoningen of huurwoningen in Eleven Square?
  In Eleven Square komen er appartementen verdeeld over twee woontorens Eleven Home en Eleven Stay, de appartementen variëren in grootte van ca. 22 m2 tot 128 m2 woonoppervlak. De woningtypes variëren van studio’s t/m 4 kamerappartementen.

 • Welke type woningen komen er bij Eleven Square?
  Eleven Home biedt een aantrekkelijke mix van huurappartementen op de 1e tot en met de 44e verdieping bestaande uit 508 vrije sector huur appartementen en variëren van twee- drie- en vierkamer appartementen vanaf ca 54 m2 – 128m2 woonoppervlak.

  Eleven Stay biedt een diverse mix van appartementen: 64 vrije sector koop appartementen ca. 72 m2 woonoppervlak, 96 compacte vrije sector koop appartementen variërend van ca. 37 m2 – 49 m2 woonoppervlak, 455 studentenwoningen vanaf ca. 22 m2 – 49 m2 woonoppervlak.

 • Hebben alle woningen een buitenruimte?
  Merendeel van de appartementen beschikken over een eigen buitenruimte/loggia. In Eleven Home en Eleven Stay worden ook gemeenschappelijke buitenruimtes gerealiseerd in de vorm van daktuinen voor de bewoners om gezamenlijk gebruik van te maken. Deze natuurlijke daktuinen zijn zo ingericht dat de daktuin voor jong en oud fijn vertoeven is en veelzijdig te gebruiken.

 • Komen er ook studentenwoningen in Eleven Square?
  Ook aan studenten is gedacht in Eleven Square, er komt een groot aanbod van 455 studenten woningen. Deze bestaan uit 28 middeldure huur studio/appartementen voor studenten vanaf ca. 42 m2 – 49 m2 en 418 sociale huur studio/appartementen voor studenten vanaf ca. 22 m2 – 38 m2.

 • Wat is prijsniveau?
  In Eleven Square komen appartementen in diverse prijsklassen, sociale huur voor studenten, middeldure huur, vrije sector huur en koopwoningen. Wanneer de verkoop of verhuur van start gaat zullen de prijzen bekend worden gemaakt.
Planning
 • Wanneer start de verhuur van de appartementen?
  De verhuur van de woningen start enkele maanden voor de oplevering, wanneer de oplevering in zicht is zal op deze website de planning en middels onze nieuwsbrief bekend worden gemaakt.

 • Wanneer komen de eerste woningen in de verkoop?
  De koopwoningen bevinden zicht in Eleven Stay en zullen naar verwachting medio 2025 in verkoop gaan, de bouw zal dan reeds gestart zijn.

 • Wanneer start de bouw?
  De verwachting is dat de bouw start in het najaar van 2024.

 • Wanneer is de oplevering?
  De verwachting is dat de 1e opleveringen zijn in Q1 2028.

 • Hoe kan ik mijn interesse kenbaar maken?
  De gegevens van de betrokken makelaars vind je onderaan deze pagina.
Locatie
 • Waar ligt Eleven Square?
  Eleven Square ligt in Amsterdam Zuidoost, direct naast de Johan Cruyff Arena en het AFAS Life. Er zijn in de directe omgeving diverse voorzieningen en horeca te vinden.

 • Hoe is de bereikbaarheid naar Eleven Square?
  De bereikbaarheid van Eleven Square is ideaal, zowel de trein, metro als bussen stoppen om de hoek. Ook met de fiets en de auto is het project uitstekend bereikbaar. Onder de gebouwen bevindt zich een ondergrondse parkeergarage.

 • Wat zijn de mogelijkheden voor het parkeren van een auto?
  Eleven Square biedt een ondergrondse parkeergarage verdeeld over 2 verdiepingen en biedt plaats aan 383 auto’s.

  De ondergrondse parkeergarage bevindt zich onder Eleven Base en is beschikbaar voor alle bezoekers, kantoorgebruikers, andere commerciële gebruikers en bewoners van Eleven Square.

  De in- en uitgang voor bezoekers van de parkeergarage is centraal aan het plein van Eleven Square gelegen waardoor de bereikbaar voor alle functie optimaal is.
Voorzieningen
 • Soorten voorzieningen?
  Eleven Square is een plek waar bewoners, buurtbewoners, ondernemers, nationale en internationale bezoekers samenkomen. Deze gezonde, 24/7 open gemeenschap biedt volop mogelijkheden voor zinvolle ontmoetingen. Het is de nieuwe, ultieme bestemming met internationale allure. Met gezonde sapbars, delicatessenwinkels, een supermarkt, conceptstores, co-working spaces, kantoren, restaurants, een theater en een hotel.

 • Waar interesse kenbaar maken?
  De gegevens van de betrokken makelaars vind je onderaan deze pagina. WYNE staat klaar voor jou als ondernemer. 

 • Komen er nog andere gemeenschappelijke ruimtes behalve de daktuinen?
  Eleven Square is niet alleen ontworpen als een bruisende stedelijke omgeving, het concept is ook gericht op het bevorderen van lokale verbindingen. Je kunt contact maken met familie, vrienden en buren in informele gemeenschappelijke ruimtes in de verschillende gebouwen, de gemeenschappelijke daktuin of het centrale plein. Of via de community-app. De app kan ook worden gebruikt om een wastijdslot te reserveren in de gemeenschappelijke wasruimte, een yogales te boeken in de fitnessruimte beneden of te lezen over filmvertoningen in Cinema Open Air @ Eleven Square.

  Hier vindt iedereen zijn eigen plekje in de stad. Vrij en autonoom, maar verbonden. Delen en in harmonie met zijn omgeving. Ontspannen en bewust. Energiek en met volle teugen van het leven genieten.

Culturele hotspot
 • Welke tijdelijke invulling komt in Eleven Square?
  De inrit van de parkeergarage bij Eleven Stay wordt momenteel nog niet in gebruik genomen en hier komt een tijdelijke culturele hotspot. Club Echo een samenwerking tussen Urban Sync B.V. en LITT Events, is een nieuw kleinschalig poppodium rijker, met dag-, avond- en nachtprogrammering waarin ruimte is voor verschillende muzikale genres maar ook voor dans, beeldende kunst, mode debat en eten.
Duurzaamheid
 • Is Eleven Square energieneutraal?
  Eleven Square krijgt uiteraard zonnepanelen, vloerkoeling en wordt ontwikkeld met diverse natuurinclusieve bouwelementen en conform de landelijke BENG-eisen, wat gelijk is aan een vroegere EPC-score van 0,2 of lager.

Eleven Square is trots op Zuidoost. Open, persoonlijk en positief. Een visuele afspiegeling van de levendige mix van culturen en functies.